Basuh kereta???

by - Wednesday, July 11, 2012

 Basuh kereta?
Kalau jenis malas dah tentu ke "car wash" yang
berhampiran atau pun yang berada disekitar
kawasan yang kita adakan
tak kira lah kat petrol station ke
kat depan kedai mamak ka
kat mana-mana lah
 
Kalau jenis rajin
mesti basuh kereta sendiri kat depan rumahkan
Gambar atas tuh jangan diikut lak kalau time nak cuci kereta
dan tak dak jugak lagi servis cuci kereta sambil cuci mata
macam gambar kat atas nih lagi kat Malaysia
Yang pernah ada pun depa still tutup lagi
tapi kalau dua kawedah diatas malas nak buat
apa kata cari swimming pool yang berdekatan
macam nih
luar dalam, enjin,ekzos semua sekali cuci
Ada berani???

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998