Woi Kancil putih WGP4478...aku pun lambat jugak

by - Tuesday, June 26, 2012

What to do, sangkut kat jambatan beb pagi nih, angkara lorri rosak kat KM4.8 menghala ke pulau.
Yang lori tuh pun nak rosak time orang semua nak rush pi kerja apa hal.
Yang rosak cuma sebijik lori, tapi dia punya sesak sampai ke plaza tol sungai dua...


Biasa la bila dah jam...adegan yang macam nih pasti akan kita lihat..potong "Q"..maybe dia sorang je kut lambat... AKU PUN LAMBAT JUGAK

Tengok aku tak bergerak-gerak pasal mangkuk hayun tuh semua rasa depa nak cepat!!
 Dah mai pulak Kancil putih tuh WGP4478 masuk ikut sedap mak bapak dia plak
 Dengan gaya selamba jerk dia masuk, sesedap rasa sesuka hati tok tiri laki makcik jiran dia
Yang aku angin pasal driver tuh dah la pompuan bertudung litup...potong "Q" sambil dok layan handphone,
nasib baik la aku dah baik sangat sekarang nih, kalo tak kompem keta dia bersagat dengan divider belah kanan tuh
 Dah lepas plaza tol atas jambatan apa lagi...kemut je lah jalan cuma mampu main gear 1 dan gear dua je
Nak follow rapat pun bukan boleh sangat time-time macam nih...
pasal ada pengalaman yang memeritkan...
So apa lagi membontotla sampai lepas KM4.8 tuh
Lepas je area lori rosak tuh....pergh smooth macam drive masa hari Ahad la plak

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998