"Seksmelayu" Ingat dah luput ditelan zaman

by - Friday, June 29, 2012

Ingatkan sejak peredaran zaman nih yang bertambah maju dengan segala kelengkapan produk-produk IT terkini, seperti penggunaan tablet dan smartphone, benda nih pun turut lenyap ditelan zaman.


Bagi yang berada dizaman internet semasa menggunakan dail up modem sama ada jaring atau pun TM pasti pernah melaluinya.

Zaman dail up dulu IRC lah akan menjadi tempat lepak dialam maya sebelum twitter dan facebook. Ym pun kalah jugak dengan ICQ sebelum Skype diperkenalkan.

Ayat standard A/S/L setiap kali masuk ke chatroom IRC / MIRC / ICQ. Sampaikan DALNET server dulu ban rakyat Malaysia kena macam-macam issue...
Zaman tuh jugak handphone baru nak berkaler skrin, baru nak berkamera dan baru nak hilangkan anntena.

Zaman tuh jugak kecoh dengan "SEX GODDESS" Babyrina yang dikatakan anak melayu beraksi panas dengan Kavitha Kaur. Kena jadi member baru boleh tengok full version koleksi gambaq bogel depa.
Masa dulu nak tengok kena tengok still photo je mana ada 3gp video.
Kalau sekarang kita semua pakat-pakat dok buat blog, zaman dulu semua pakat-pakat dok buat website sendiri.
Apa yang aku story kat atas tuh kebanyakan yang dah hilang ditelan zaman. Tapi ada yang diteruskan dengan menggunakan kaedah terkini... Tapi yang aku ingat lenyap terus ialah website "seksmelayu" yang memuatkan cerita-cerita lucah dan gambar-gambar still bogel budak-budak zaman awal 90 dulu. Rasanya Sabul pun belajaq dari depa dulu kut.
Tetapi bebaru nih bila buat blogwalking aku jumpa blog nih yang cuba mengembalikan kegemilangan zaman cerita-cerita lucah..

Nampaknya ada jugak lagi yang sanggup bersusah payah untuk meneruskan legasi awal 90 dahulu..

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998