Puasa dah nak dekat...Raya tak lama lagi

by - Saturday, June 23, 2012

Amacam tak teringin ka nak order biskut Samprit buat juadah atau buah tangan?
Jangan terlewat order nanti tak menang tangan pulak tukang membuatnya pasti hangpa terlepas.
So sebelum terlambat apa kata pakat-pakat pi roger tukang buat biskut tuh tanya tengok berapa dia kira, macamana dia kira ...
Kalo hang pa order banyak...boleh la aku merasa gak komisyen skit, tolong promote bisnes dia kan kan kan...
Kira win-win situation la, kalo yang dari out station aku tak sure macamana dia kira la nih maklumlah harga bahan mentah pun naik,tambah nak mai musim perayaan nih... tapi kalo berminat nak order borong mungkin ada lah kut special price dia bagi..

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998