Promosi sampai 70%... ada hadiah percuma lagi

by - Thursday, June 28, 2012

 On Cost buat promosi!!! Brader-brader yang gila bikin kereta jangan ketinggalan  macam-macam ada. Serius aku bukan tolong pormote untuk depa pun.Tapi mana tau kut-kut la nak start make-up kereta nak pakai raya nanti...
Sebenarnya bukan promosi yang aku nak story kat sini... tapi HADIAH PERCUMA yang ditawarkan
Memang kalo tengok nampak gempak la sampai 70% discount depa bagi.Tapi cuba tengok gambaq atas nih
depa bagi hadiah percuma dengan setiap pembelian RM200 keatas...
Nampak tak hadiah yang tiga segi tuh? Ya lampu brek akan menjadi milik anda sekiranya anda berbelanja RM200 keatas.Anda akan mendapat hadiah yang mengikut harga pasaran diantara RM3 ke RM5 sahaja.
Dan hadiah tersebut diberi percuma tanpa pemasangan, bermakna anda akan mengeluarkan duit lagi untuk hadiah percuma itu...UPAH PEMASANGAN....
Sempoi tak promosi nih

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998