Jom buat duit dengan Login Wang

by - Wednesday, June 27, 2012

 
 Nampak tak iklan aku dekat atas?? Bukan CPM biz…yang warna hijau tu nih…hah...hari ni aku nak bagitau kat hang pa cara membuat duit dengan blog. Selain Advertlets, Nuffnang, churp churp, dan Says.My, hang pa juga boleh mendaftar dengan Login Wang ni.

Senang je. Hang pa boleh klik dekat iklan kat atas tu dan hang pa daftar je. Pengiraan wang melalui kerajinan hang pa untuk Login page tersebut. Setiap hari hang pa kunjung dah boleh dapat RM0.50 sehari.

Bayangkan kalau seminggu dah ada RM3.50…Setahun dah RM182.50
tambah pulak dengan iklan yang lain yang hang pa pasang. Tak lumayan ke tu??
Kalau hang pa dapat tarik orang yang nak mengiklankan dekat page tersebut pun ada bayaran.

Jadi tunggu apa lagi?? Alang alang m dah menulis dekat blog tu tak salah pun kalau nak cari duit sampingan kan?
Tak rugi pun bukan guna modal...

Ni ada banner yang korang boleh klik kalau taknak klik dekat banner atas sana…

You May Also Like

1 BeLoQeR

  1. Biaq betoi bro, hang dah penah dapat ka duit yang kat dalam akaun hang tu? tunjuk bukti skit aku rasa dok mai minat dah nie rasa nak lompait katak pun dok ada.

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998