Aku letak CPM biz banner

by - Wednesday, June 27, 2012

Do you want increase your profits? Add affiliate banner to your website, and earn additional money!

You will get $5 per every new publisher (after his/her first payment) + 2% lifetime from his/her earnings.
You will get $.01 - $1 per free test campaign order - it depends on advertiser´s country.
You will get 1% - 10% from every valid ad campaign order.
 Boleh percaya ke tak nih???
 Mampu ke aku dapat payment??
Tak pe kita tunggu je dua tiga hari lagi...
Kalau payment tul betul aku dapat...lu orang tak mau ke klik kat atas tuh join sekali??
Bagaimana dengan  Advertlets yang aku tempek selama nih??
Seriously aku dah semakin tak berapa percaya dengan advertlets nih, sebabnya ramai blogger otai buat entri
mengenai advertlerts nih, payment lambat.
Ada yang sampai sekarang tak dapat payment lagi...
Bayangkan kalau blogger otai yang payment dia beribu pun tak dapat,agak-agak blogger picisan
macam aku nih boleh ke dapat payment??
  Cuba google tengok kalau search "Advertlets Penipu" jer ada 63100 result....
So aku tetap nak tempek sat dulu banner advertlets sampai cukup RM100 ada lagi dalam RM dua tiga ringgit lagi nak cecah...kalau payment hampesh aku akan opt out dari advertlets


You May Also Like

2 BeLoQeR

  1. you can try www.nufftag.com for a reliable CPM network

    ReplyDelete
  2. the best CPM advertising network http://cpmtag.com/signup.php?id=jamil

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998