Ditepi pantai... @ RnR Pantai Bersih

by - Wednesday, February 15, 2012

M mode, 1/250, F5.6,ISO100.Touchup using photoscape
Beberapa shot yang aku ambil semasa jalan-jalan gi RnR Pantai Bersih.Sesaja nak main M mode
Ye lah sampai bila nak main A ngan S mode tak pun main Auto mode
M mode, 1/250, F5.6,ISO100.Touch up using photoscape

M mode, 1/1250, F5.6,ISO 400.Touch up using photoscape

M mode, 1/1250, F5.6,ISO 400.Touch up using photoscape

M mode, 1/1250, F5.6,ISO 400.Touch up using photoscape

M mode, 1/1250, F5.6,ISO 400.Touch up using photoscape
Kenapa tak pakai photoshop???
Pasal aku malas nak edit bebanyak pakai photoscape senang je touch up
Entah la pasal aku memang senang ngan photoscape kut....
CS bukan tak dak ada tapi takat install ja lah...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998